Sand Hill School

Children’s Health Council in Palo Alto, was looking for a complete overhaul in their play area (shared with Esther B. Clark School and Sand Hill School). Serving a community of students with various forms of behavioral and emotional issues, language-based learning differences, dyslexia, attention and social challenges, CHC’s goal was to create a space where the students could really exert themselves physically.


The Netplex™ and PlayBooster® design that was created achieves not just a space for strength building, but also an area of adventure, creativity, and group play experiences. The students now have a space where they can challenge themselves, climb higher, and feel on top of the world.


Palo Alto, California
End owner:
Children's Health Council
Bluewagon Landscape & Design
Landscape Structures playground equipment

Similar Projects

Thinking about your next project?

Contact Ross Recreation Today